Isporuka

Poštovani korisnici,

U zavisnosti od količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je 72h (do 3 radna dana) Ukoliko je u pitanju gabaritna roba *preko 1m ili preko 100kg, rok isporuke može biti pomeren i do 6 radnih dana. Takođe rok isporuke može biti pomeren ukoliko se isporuka vrši u udaljene, zabačene lokacije do kojih kurirska služba po svom redovnom rasporedu isporučuje određenim danima a neophodno je koristiti veće vozilo zbog gabarita robe.

Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke.

Ne morate da brinete da li proizvod koji želite imamo na stanju. Sve što je u ponudi u mogućnosti smo da isporučimo saglasno očekivanom roku isporuke. Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou. Na vama je samo da odaberete, poručite i sačekate kurira za par dana na svojim vratima. Mogućnost greške, nažalost, ne možemo isključiti. Ali ukoliko do iste dođe, najkasnije u roku od 24h bićete kontaktirani od strane naših komercijalista i dobiti informaciju o nastaloj grešci. U suprotnom, poručene proizvode dobićete na svojoj adresi saglasno rokovima isporuke.

kurirska sluzba

Napomena:

Ukoliko vam je pošiljka stigla oštećena, najbolje je da na licu mesta sa kurirskom službom sačinite zapisnik.
Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte nas [email protected] kako bi vam poslali zamenu.

 

Sve cene su maloprodajne i iskazane su sa PDV-om. Uradi sam zadržava pravo ispravki u slučaju grešaka prilikom unosa cena, slika i tehničkih podataka proizvoda.

' }); });