Sale!
akrilna boja za beton carbet 1kg braon_408763

Akrilna boja za beton ČARBET, braon 1kg

RSD 389 RSD 311

Šifra: 408763

PRIMENA OSOBINE: ČARBET je dekorativna završna vodorastvorna boja koja vrlo dobro prianja na raznovrsne podloge, ima dobru otpornost na različite atmosferske uslove (kiša,sneg,sunce); otporna je na vodu i industrijske gasove. Preporučuje se kao završni premaz za zaštitu i dekorisanje spoljašnjih fasadnih i betonskih površina kao i površina izrađenih od kamena, opeke, iverice i dr.
PODLOGA: Podloga mora biti čvrsta, čista, odmašćena i očišćena od prašine. Pre nanošenja boje, podlogu grundirati akrilnom podlogom „ČAR“1:8 i ostaviti da se osuši.
PRIPREMA I NANOŠENJE: ČARBET pre upotrebe treba dobro izmešati i prema potrebi razrediti vodom (max 10%). Čarbet se nanosi četkom, valjkom ili pištoljem u dva sloja. Vreme sušenja pre nanošenja drugog sloja je 4-5 časova. Premaz je potpuno suv nakon 24 časa.
POTROŠNJA: 0,20-0,25kg/m² u dva sloja
USLOVI SKLADIŠTENJA I ROK UPOTREBE: U zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, zaštićenoj od direktnog uticaja sunca, na temperaturi +5°C do +30°C.
Rok upotrebe najmanje 12 meseci.
ČUVATI OD SMRZAVANJA !!! Optimalna temperatura primene: +10°C do +35°C.

Boja: braonPreporučujemo da pogledate:

311

RSD

Akrilna boja za beton ČARBET, bela 1kg

311

RSD

Akrilna boja za beton ČARBET, braon 1kg

Sve cene su maloprodajne i iskazane su sa PDV-om. Uradi sam zadržava pravo ispravki u slučaju grešaka prilikom unosa cena, slika i tehničkih podataka proizvoda.

' }); });