Sale!
akrilna boja za beton carbet 1kg siva_408765

Akrilna boja za beton ČARBET, siva 1kg

RSD 389 RSD 311

Šifra: 408765

PRIMENA OSOBINE: ČARBET je dekorativna završna vodorastvorna boja koja vrlo dobro prianja na raznovrsne podloge, ima dobru otpornost na različite atmosferske uslove (kiša,sneg,sunce); otporna je na vodu i industrijske gasove. Preporučuje se kao završni premaz za zaštitu i dekorisanje spoljašnjih fasadnih i betonskih površina kao i površina izrađenih od kamena, opeke, iverice i dr.
PODLOGA: Podloga mora biti čvrsta, čista, odmašćena i očišćena od prašine. Pre nanošenja boje, podlogu grundirati akrilnom podlogom „ČAR“1:8 i ostaviti da se osuši.
PRIPREMA I NANOŠENJE: ČARBET pre upotrebe treba dobro izmešati i prema potrebi razrediti vodom (max 10%). Čarbet se nanosi četkom, valjkom ili pištoljem u dva sloja. Vreme sušenja pre nanošenja drugog sloja je 4-5 časova. Premaz je potpuno suv nakon 24 časa.
POTROŠNJA: 0,20-0,25kg/m² u dva sloja
USLOVI SKLADIŠTENJA I ROK UPOTREBE: U zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, zaštićenoj od direktnog uticaja sunca, na temperaturi +5°C do +30°C.
Rok upotrebe najmanje 12 meseci.
ČUVATI OD SMRZAVANJA !!! Optimalna temperatura primene: +10°C do +35°C.

Boja: sivaPreporučujemo da pogledate:

311

RSD

Akrilna boja za beton ČARBET, bela 1kg

311

RSD

Akrilna boja za beton ČARBET, braon 1kg

311

RSD

Akrilna boja za beton ČARBET, cigla 1kg

3299

RSD

Akrilna boja za zidove ČARKOLOR 10, 15L

Sve cene su maloprodajne i iskazane su sa PDV-om. Uradi sam zadržava pravo ispravki u slučaju grešaka prilikom unosa cena, slika i tehničkih podataka proizvoda.

' }); });