lak za drvo visokog sjaja carlak 0,2L transparentni_407063

Lak visokog sjaja za drvo (čamce) ČARLAK, 0,2L

RSD 135

Šifra: 407063

ČARLAK je završni premaz za drvo visokog sjaja, na bazi alkidnih smola, koji se preporučuje za zaštitu lamperije, građevinske stolarije i ostalih spoljašnjih i unutrašnjih drvenih površina. ČARLAK naglašava strukturu drveta i njegovu prirodnu lepotu.
PODLOGA: Površina mora biti čista, suva, bez trulih delova i masnih mrlja. Površine koje se prvi put lakiraju treba tretirati FIRNISOM, IMREGNATOROM ili lazurnim premazom (ČAROLOIN), čime se dobija impregnirana površina i smanjuje se potrošnja završnog premaza. Kod već bojenih površina, na mestima na kojima je došlo do oštećenja, pre nanošenja treba brusnim papirom skinuti oštećeni sloj, pa onda naneti lak.
PRIPREMA I NANOŠENJE: Na novo drvo minimalno 2-3 puta, a na stare već bojene površine 1-2 puta. Nanosi se mekanom četkom, pištoljem ili potapanjem. Alat treba prati odmah posle upotrebe, uljanim rastvaračem. Sušenje između slojeva 12-24 sata.
POTROŠNJA: ~ 12 m²/L
USLOVI SKLADIŠTENJA I ROK UPOTREBE: Skladištiti u suvom i zatamljenom prostoru na temperaturi od+5°C do +30°C.

Boja: transparentnaPreporučujemo da pogledate:

329

RSD

Lak visokog sjaja za drvo (čamce) ČARLAK

Sve cene su maloprodajne i iskazane su sa PDV-om. Uradi sam zadržava pravo ispravki u slučaju grešaka prilikom unosa cena, slika i tehničkih podataka proizvoda.

' }); });