Sale!
lepak za stiropor 25kg knauf_410395

Lepak za stiropor 25kg, KNAUF

RSD 515 RSD 475

Šifra: 410395

MALTER ZA LEPLJENJE I ARMIRANJE PLOČA OD STIROPORA

TIP PROIZVODA
Fabrički pripremljen smeša za lepljenje, armiranje i gletovanje ploča od stiropora.

OBLAST PRIMENE
Koristi se za lepljenje ploča od stiropora na sve vrste mineralnih podloga (zidovi od opeke, betona kao i zidovi koji su pokriveni starim nosećim malterima). Osim za lepljenje, namenjen je i za armiranje i gletovanje ploča od stiropora u kontaktnim sistemima toplotne izolacije. Pogodan je za armiranje prelaza sa jednog na drugi materijal kod zidova izgrađenih od različitih materijala.

OBRADA
Sadržaj vreće (25 kg) dodati u cca. 5-6l čiste vode i mešati dok se masa potpuno ne homogenizuje. Nakon toga pripremljenu masu ostaviti 10 minuta da odstoji, i još jednom promešati. Ovako pripremljen materijal je spreman za upotrebu. Konzistenciju po potrebi podesiti dodavanjem vode ili praha. Za mašinsko nanošenje  (PFT G4 ili G5) je potrebna dodatna oprema, i to: pužni transporter D4-3 sa šiljkom i dodatni mešač. Otvoreno vreme rada je cca 2 časa.

UTROŠAK MATERIJALA
Lepljenje – cca 7,3 kg/m²

Armiranje – cca 4,4 kg/m²

NAPOMENA
Prilikom upotrebe temperatura vazduha, materijala i podloge mora biti između +5ºC i +25ºC. Obrađene površine je potrebno štititi od direktnog uticaja sunčevog zračenja ili smrzavanja. prilikom lepljenja ploča od stiropora površina mora biti pokrivena lepkom minimum 40%.

šifra: 410395. Kategorije: , , .


Sve cene su maloprodajne i iskazane su sa PDV-om. Uradi sam zadržava pravo ispravki u slučaju grešaka prilikom unosa cena, slika i tehničkih podataka proizvoda.

' }); });