Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


-30%

BRUSILICA UGAONA 2000W BT-AG EINHELL

Šifra proizvoda: 407121
Električna ugaona brusilica Einhell BT-AG 2000 snage 2000w prečnika 230mm
9.299 rsd

6.509 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Proizvođač Einhell Germany AG
Tip Električna ugaona brusilica
Model BT-AG 2000
Namena Sečenje ili brušenje
Snaga 2000W
Br obrtaja 6000 obrtaja / min
Dimenzija rezne ploče 230mm
Električna ugaona brusilica Einhell BT-AG 2000 je višenamenska brusilica koja uz korišćenje odgovarajućih pločastih nastavaka ima mogućnost brušenja matala, sečenja raznih tipova materijala kao što su metal, keramika, beton, cigla i drugi.

Konstrukcija brusilice je plastično kučište sa metalnom glavom. Dodatna ručka koja može da se montira sa leve i desne strane i obezbeđuje bolji oslonac pri radu.

Veoma moćan elektromotor snage 2000W koji dostiže maksimalnu brzinu od 6000 obrtaja u minuti. Lagani start elektromotora. Kočnica koja blokira okretanje glave radi lekšeg menjanja i fiksiranja reznih ploča.  
isporučuje se bez pločastih nastavaka.
Alat nije namenjen za profesionalnu upotrebu.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane