Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


LJULJAŠKA 135cm ISCHIA/BALI SA FIKSNIM JASTUKOM le

Šifra proizvoda: 944526
Praktična ljuljaška "ISCHIA" je manjih dimenzija, do 135cm širine pa pogoduje manjim terasnim, balkonskim i baštenskim prostorima. Isporučuje se sa fiksnim jastukom, raspoloživim u 3 boje: zelena,roze, plava.

10.999 rsd

Uporedite proizvod
Tip Ljuljaška trosed
Namena Za odmaranje
Materijal Metal/teksil
Boja 3 boje: zelena, roze, plava
Dimenzija Širina 135cm
Masa 25kg
Ostalo Fiksni jastuk.
Praktična ljuljaška "ISCHIA" je malih dimenzija, do 135cm pa pogoduje manjim terasnim, balkonskim i baštenskim prostorima.
Isporučuje se sa fiksnim jastukom, raspoloživim u 3 boje: zelena,roze, plava.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane