Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


SPRAY COLORS RAL 9010 MAT 400ml

Šifra proizvoda: 401059
Brzosušiv,poklopac pokazuje boju u raspršivaču.Pogodan za drvo,metal, papir staklo tekstil plastiku predviđenu za farbanje.

329 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Mat
Namena Za farbanje
Boja Bela mat
Potrošnja 1.5 do 2 m2
Masa 0.4kg
Napomena Veoma zapaljiv aerosol, boca je pod pritiskom može da eksplodira ako se zagreje.
Colors lak je izuzetno pogodan za spoljašnje i unutrašnje radove ne bledi postojane je boje otporan je na vremenske uticaje kao i na grebanje i udarce. Pogodan za drvo, metal, papir, staklo, tekstil i plastiku predviđenu za farbanje. Odgovara i za obeležavanje na malteru betonu i kamenu.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane