Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


FUG MASA CE 40 ANTRACIT 2KG

Šifra proizvoda: 406122
Vodoodbojno, fleksibilno srestvo za fugovanje na bazi cementa sa mineralnim puniocima I aditivima.

719 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Proizvođač HENKEL
Tip Fug mase
Namena Za fugovanje
Potrošnja 04 - 07 kg/m2
Materijal Na bazi cementa sa mineralnim puniocima i aditivima
Masa 2 kg
Napomena Radove izvoditi u suvim prostorijama na temperaturama od + 5 do + 25 C.Ako lepak korišćen za oblaganje nije dovoljno suv,može da izazove promenu boje kod sredstava za fugovanje.
Ostalo Temperatura za vreme očvršćavanja ne sme da bude ispod + 5 C.CE 40 sadrži cement i u kontaktu sa vodom reaguje alkalno.U slučaju dodira sa kožom,isperite sa vodom,a u slučaju kontakta sa očima potražite pomoć lekara.
Fug masa CE 40 antracit je pogodno sredstvo za fugovanje keramičkih,staklenih,kamenih horizontalnih i vertikalnih površina,kao i za fugovanje mozaika mermera i obloga od prirodnog kamena.Zahvaljujući  posebnim aditivima odbija kapi vode,istovremeno sprečava dospevanje prljavštine u fugu.Zbog svoje fleksibilnosti pogodan je za spoljne i unutrašnje prostore,kod podnog grejanja,kao i kod obloga od gips kartonskih ploča i iverice.Nanošenje sredsva za fugovanje vrši se gumenom gletaricom.
Karakteristike:
vodootporna i vodoodbojna,fleksibilna,ekstra glatka,pogodna za zatvorene i otvorene prostore,odlično prijanja,pogodna za sisteme sa podnim grejanjem.
-Razmera smeše:             0.6L vode za 2kg praška          
-Gustina                             1.10 kg/l
-Vreme obrade                  2 čas
-Početak vezivanje           3 minuta  
-Prohodnost nakon          9 časova
Potrošnja zavisi od tipa pločica na primer : Pločice 5/5 cm sa širinom fugne 3 mm 0.70 kg/m2

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane