Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


PRESTO KIT ALIMINIJUM 250GR

Šifra proizvoda: 413540
Dvokomponentni kit za popunjavanje , srednje elastičan veoma reaktivan sa poliesterskim smolamarazličitim mineralima ekološkim punilima i aluminiumskim pigmentom.

499 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Namena Za ispunjavanje i popravku
Masa 0.25kg
Napomena Mešavina se ne vraća nazad u posudu. Konzervu čuvati na hladnom i suvome.
Dvokomponentni kit za popunjavanje, srednje elastičan veoma reaktivan sa poliesterskim smolama različitim mineralima ekološkim punilima i aluminiumskim pigmentom.Pogodan je zapopunjavanje oštećenjai popravku automobila konstrukcija,hobi radovena svim mestima gde se želi sanacija velikih oštećenja metala,drveta DIV plastike,betona lako popunjava u željnoj debljini sloja.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane