Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


AKUMULATOR 12V 45Ah D MUSTANG

Šifra proizvoda: 414405
Mustang akumulatori za putničke automobile omogućuju sigurnu pokretačku snagu zahvaljujući savremenom opsegu akumulatora za svaku namenu.

4.699 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Akumulatori
Kapacitet 45AH
Snaga 360A
Polaritet D
Masa 11kg
Napomena Bez održavanja,povećana startna snaga
Ostalo Garancija proizvođača 25 meseci
​Mustang akumulatori za putničke automobile omogućuju sigurnu pokretačku snagu zahvaljujući savremenom opsegu akumulatora za svaku namenu.Mustang nudi svakom vozaču savremen, proban i testiran akumulator koji se odikuje vrhunskim performansama i pouzdanošću.Izrađeni u Ca/Ca tehnologiji, Mustang akumulatori su odgovor na veliki broj zahteva srpskog tržišta za otvorenim sistemom akumulatora.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane