Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


Načini plaćanja

URADI-SAM.RS podržava sledeće načine plaćanja:

ZA KUPOVINU PUTEM INTERNETA

– plaćanje pouzećem
Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa vrednosti robe sa porudžbenice i troškove dostave ako je iznos robe manji od 5000 RSD, kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom! Kada je u pitanju rezervacija, a rezervisanu robu niste platili nekim drugim načinom plaćanja, plaćanje se vrši na licu mesta prilikom preuzimanja robe gotovinom.
– plaćanje putem bankarskih aplikacija *e-banking – Plaćanje putem bankarskih aplikacija * e banking, podrazumeva plaćanje iznosa vrednosti robe, po specifikaciji koja vam je prikazana prilikom potvrde porudžbine I poslata na mail, I to uplatom na račun 275-220024001-41 sa obaveznim pozivom na broj vaše porudžbenice u delu “poziv na broj”.
  • NAPOMENA: Ukoliko ste pravno lice, prilikom registracije/rezervacije tj. izbora načina plaćanja, omogućen vam je zahtev za predračunom. Predračun je validan 3 dana za robu koja se rezerviše I preuzimate lično na izabranoj lokaciji. Uplata se vrši tek nakon zaprimljenog predračuna. A isporuka nakon evidentirane uplate na izvodu.
– plaćanje uplatnicom na šalterima pošti I banaka – Plaćanje uplatnicom na šalterima pošti I banaka, podrazumeva plaćanje iznosa vrednosti robe, po specifikaciji koji vam je prethodno poslata na mail ukoliko ste naveli plaćanje ovim putem, I to uplatom na račun 275-220024001-41 sa obaveznim pozivom na broj vaše porudžbenice u delu “poziv na broj”.
– plaćanje online platnim karticama - Plaćanje platnim karticama je u realizaciji I trenutno ovaj način plaćanja nije omogućen.

ZA KUPOVINU U RADNJI:

– plaćanje gotovinom
– plaćanje debitnim karticama banaka
– plaćanje čekovima

 
vrh strane