Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


Načini plaćanja

Sve cene na internet prodajnom mestu Uradi Sam su maloprodajne cene izražene sa PDV-om

URADI-SAM.RS podržava sledeće načine plaćanja:


ZA KUPOVINU PUTEM INTERNETA


– plaćanje pouzećem
Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa vrednosti robe sa porudžbenice i troškove dostave ako je iznos robe manji od 6000 RSD, kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom! Kada je u pitanju rezervacija, a rezervisanu robu niste platili nekim drugim načinom plaćanja, plaćanje se vrši na licu mesta prilikom preuzimanja robe gotovinom.

– plaćanje putem bankarskih aplikacija *e-banking – Plaćanje putem bankarskih aplikacija * e banking, podrazumeva plaćanje iznosa vrednosti robe, po specifikaciji koja vam je prikazana prilikom potvrde porudžbine I poslata na mail, I to uplatom na račun 275-220024001-41 sa obaveznim pozivom na broj vaše porudžbenice u delu “poziv na broj”.
  • NAPOMENA: Ukoliko ste pravno lice, prilikom registracije/rezervacije tj. izbora načina plaćanja, omogućen vam je zahtev za predračunom. Predračun je validan 3 dana za robu koja se rezerviše I preuzimate lično na izabranoj lokaciji. Uplata se vrši tek nakon zaprimljenog predračuna. A isporuka nakon evidentirane uplate na izvodu.

– plaćanje uplatnicom na šalterima pošti I banaka – Plaćanje uplatnicom na šalterima pošti I banaka, podrazumeva plaćanje iznosa vrednosti robe, po specifikaciji koji vam je prethodno poslata na mail ukoliko ste naveli plaćanje ovim putem, I to uplatom na račun 275-220024001-41 sa obaveznim pozivom na broj vaše porudžbenice u delu “poziv na broj”.

– plaćanje online platnim karticama - Plaćanje platnim karticama banaka, podrazumeva plaćanje iznosa vrednosti robe, po specifikaciji koji vam je prethodno poslata na mail ukoliko ste naveli plaćanje ovim putem. Plaćanje usluge dostave je pouzećem kurirskoj službi ukoliko nije predhodno drugačije dogovoreno sa kupcem.


ZA KUPOVINU U RADNJI:


– plaćanje gotovinom
– plaćanje platnim karticama banaka - moguće je korišćenje krednitnih kartica ali sredstva se naplaćuju odmah
– plaćanje čekovima na 3 rate, prva rata prolazi odmah.

 
vrh strane