Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Tematski katalozi Katalog Outlet Lokacije i kontakt
 

VAŽNO OBAVEŠTENJE

 

Od 01.Marta 2024. važe NOVE CENE DOSTAVE

 

U toku je tehničko unapređenje u vezi sa isticanjem cena dostave koji su prikazani u Vašoj specifikaciji porudžbine.

U vezi sa tim može doći do odudaranja istaknute cene dostave na specifikaciji porudžbine sa naplatom kurirske službe prilikom isporuke.

 

Ukoliko smatrate da ste oštećeni, obratite nam se porukom na mail

[email protected]

kako bismo Vam refundirali troškove za više naplaćenu dostavu.

* OBAVEZNO: U poruci se pozvati na proj porudžbine .

 

Hvala na razumevanju i strpljenju.

 

 

 

Načini isporuke

 

URADI-SAM.RS koristi usluge  DEXPRESS KURIR kurirske službe  I usluge autoprevoznika za specijalne pakete tj obimne isporuke za određene lokacije ugovorene sa kupcem, ili se porudžbina preuzima lično u prodavnicama Uradi Sam.

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

U zavisnosti od količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je od 2-10 radnih dana.

Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke. 

Ne morate da brinete da li proizvod koji želite imamo na stanju. Sve što je u ponudi u mogućnosti smo da isporučimo saglasno očekivanom roku isporuke. Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou. Na vama je samo da odaberete, poručite i sačekate kurira za par dana na svojim vratima. Mogućnost greške, nažalost, ne možemo isključiti. Ali ukoliko do iste dođe, najkasnije u roku od 24h bićete kontaktirani od strane naših prodavaca i dobiti informaciju o nastaloj grešci. U suprotnom, poručene proizvode dobićete na svojoj adresi saglasno rokovima isporuke.

Preuzimanje pošiljki vrši se svakim radnim danom 08-19h
 

CENOVNIK DOSTAVE

 

Cena isporuke sa PDV se nalazi u tabeli ispod sl. 1.

 

STANDARDNI CENOVNIK USLUGA DOSTAVE KURIRSKOM SLUŽBOM DEXPRESS

 

Masa pošiljke [ kg ] Cena bez PDV-a [ din ] Cena sa PDV-om [ din ]
do 0,5 316,67 380,00
0,51 - 1 400,00 480,00
1,01 - 2 454,17 545,00
2,01 - 5 587,50 705,00
5,01 - 10 808,33 970,00
10,01 - 20 1075,00 1.290,00
20,01 - 30 1.291,67 1.550,00
30,01 - 50 1.750,00 2.100,00

 

Za sve pošiljke mase preko 50 kg, svaki naredni kilogram se naplaćuje dodatnih 40,00 dinara bez PDV-a, odnosno 48 dinara sa PDV-om.NapomenaPošiljka sa označenom vrednošću naplaćuje se 1.5% od naznačene vrednosti, a minimalno 120,00 dinara sa PDV-om.

To znači,  trošak dostave za porudžbine plaćene pouzećem obračunava se trošak ka kurirskim službama za elektronske uplate na ukupan iznos otkupa kao nadoknada za transfer novca.Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke direktno kuriru gotovinom, ukoliko robu plaćate pouzećem, ili ukoliko prethodno niste već platili dostavu nekim drugim načinom plaćanja.

 

OBAVEŠTENJE O PRISPEĆU POŠILJKE


Kuriska služba DEXPRESS će vas putem sms poruke, obavestiti o vremenu isporuke. Sms obaveštenje se dobija u trenutku zaduženja paketa za isporuku za taj dan uglavnom u prepodnevnim časovima. Pošiljke poslate kuriskom službom Dexpress vrše se radnim danima od 08-19h. 
Napomena: U slučajevima kada su u pitanju gabaritni paketi, primalac je dužan da obezbedi pomoć za istovar gabaritnih paketa.
Za dodatne informacije o radu i uslove korišćenja DEXPRESS kurirske službe možete pročitati OVDE.

 

STANDARDNI CENOVNIK USLUGA DOSTAVE AUTOPREVOZNIKOM


Ukoliko se koriste usluge autoprevoznika obračunava se cena po zonama ili na osnovu udaljenosti od najbliže lokacije za preuzimanje robe do krajnjeg odredišta. Obaveštenje o ceni dostave autoprevoznikom dobija se naknadno u dogovoru sa kupcem I autoprevoznikom ukoliko su isporuke veće od 30 km od III zone. Cena se obračunava po km povratno. Kupac će biti blagovremeno obavešten o ceni isporuke autoprevoznikom.

 

I zona- 2000 din

II zona- 3000 din

III zona- 4000 din

Za isporuke preko 30km - po svakom dodatnom kilometru se naplacuje 140 din (na 4000 din ide iznos od 140 din plus po kilometru)


Više o cenovniku i organizaciji isporuke autoprevoznikom možete pročitati OVDE.

Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine ili će vas prodavac kontaktirati kako bi vam dao obaveštenje o ceni isporuke ukoliko vam na porudžbenici nije istaknuta cena dostave zbog specifičnosti paketa tj. isporuke.