Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


BAZEN PORODIČNI DELUXE 305X183X56CM

Šifra proizvoda: 944805
Porodični bazen Bestway DELUXE BLUE RECTANGULAR FAMILY POOL je udoban komforan bazen. Poseduje odvodni ventil i sačinjen je od 3 čvrsta vazdušna zida.

3.999 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Proizvođač Bestway
Materijal Pre-testirani vinil
Zapremina 1.161 L (307 gal.)
Dimenzija 3.05x1.83x0.56m
Masa 4kg
Napomena Ne preporučuje se za decu uzrasta ispod 3g
Ostalo Poseduje ventil za odvod vode
Porodični bazen Bestway DELUXE BLUE RECTANGULAR FAMILY POOL je udoban komforan bazen. Poseduje odvodni ventil i sačinjen je od 3 čvrsta vazdušna zida.
Sadržaj pakovanja: Sadržaj: Jedan bazen, reperaciona nalepnica

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane