Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


BRUSILICA UGAONA 500W BAVARIA

Šifra proizvoda: 412890
Električna ugaona brusilica Bavaria BAG 115/1 snage 500W prečnika 115mm

2.999 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Proizvođač Einhell Germany AG
Tip Električna ugaona brusilica
Model BAG 115/1
Namena Sečenje ili brušenje
Snaga 500W
Br obrtaja 11000 obrtaja / min
Dimenzija rezne ploče 115mm
Masa 2 kg
Električna ugaona brusilica Bavaria BAG 115/ 1 je višenamenska brusilica prečnika 115mm koja uz korišćenje odgovarajućih pločastih nastavaka ima mogućnost sečenja raznih materijala, brušenja, šmirglanja, skidanja boje i sl.

Konstrakcija brusilice je plastično kućište sa glavom izređenom od aluminijuma. Prečnik fiksirajućeg navoja 14mm. Elektromotor snage 500W dostize maksimalnu brzinu od 11000 obrtaja u minuti.

Ručicu je moguće montirati sa leve i desne strane. Poseduje dvostepeni radni prekidač koji sprečava nenamerno slučajno aktiviranje uređaja. Kočnica na glavi za blokiranje okretanja kao pomoć pri menjanju i fiksiranju reznih ploča.
Isporučuje se bez pločastih nastavaka.
Alat nije namenjen za profesionalnu upotrebu.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane