Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


BUŠILICA UDARNA 600W BAVARIA

Šifra proizvoda: 412889
Udarna bušilica Bavaria BID 650/1 snage 600W za višenamensku upotrebu

3.855 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Proizvođač Einhell Germany AG
Tip Udarna bušilica
Model BID 650/1
Namena Bušenje/udarno bušenje
Snaga 600W
Br obrtaja 0 - 2900 0/min
Masa 2.1 kg
Ostalo Stezna glava 13mm
Udarna bušilica Bavaria BID 650/1 je kvalitetan uređaj koji je namenjen za višenamensku upotrebu kao što je bušenje raznih građevinskih materijala drveta, metala, cigle, betona i sl. Mogućnost podešavanje smera bušenja prekidačem. Poseduje preklopnik za podešavanje brzine rada motora. Preklopnik za selekciju rada za standarno rotaciono bušenje i udarno rotaciono bušenje.

Mogućnost postavljanja dubinometra za podešavanje dubine bušenja. Bušilica ima elektro motor snage 600W. Maksimalna brzina je 2900 obrtaja u minuti. Kapacitet bušenja drvo 25mm , beton 13mm , metal 10mm.
Alat nije namenjen za profesionalnu upotrebu.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane