Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


BUŠILICA BAVARIA 450W BED 500E EINHELL

Šifra proizvoda: 413029
Bušilica Bavaria BED 500 E snage 450W za bušenje

3.199 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Proizvođač Einhell Germany AG
Tip Bušilca
Model BED 500 E
Namena Bušenje
Snaga 450W
Br obrtaja 3000 obrtaja min
Masa 1.3 kg
Ostalo Kapacitet bušenja: drvo-16mm, metal-10mm
Bušilica Bavaria BED 500 E je višenamenska bušilica namenjena za bušenje raznih tipova materijala metala, drveta i sl. Brzo stezna glava prihvata burgije do 13mm.
Elektro motor snage 450W dostize maksimalno 3000 obrtaja u min. Elektronika za podešavanje brzine rada motora koja omogućuje precizno bušenje.
Alat nije namenjen za profesionalnu upotrebu.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane