Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


GUMA PW 215/65 R16 CORDIANT 102T ZIMSKA

Šifra proizvoda: 416887
Pripremite se na vreme i opremite svoj automobil zimskim pneumaticima dobrog kvaliteta i performansi kao što je Cordiant guma.

6.999 rsd

Uporedite proizvod
Proizvođač Cordiant
Tip Winter drive
Širina 215
Visina 65
Prečnik/ Inč 16
Dimenzija XL
Napomena Zimska guma se ne preporučuje za upotrebu u letnjem periodu.
Pripremite se na vreme i opremite svoj automobil zimskim pneumaticima dobrog kvaliteta i performansi kao što je Cordiant guma.

Karakteristike Cordiant guma

Opterećenje: 102
Indeks brzine: T (190km/h)
Indeks nosivosti: 850 kg
Klasa: Srednja
EU potrošnja: F
EU wet grip: E
EU buka: 71db
M+S
Garancija 25 meseci
XL

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane