Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


ČISTAČ PODOVA FC 5 KARCHER

Šifra proizvoda: 962080
Karcher FC5 je mašina sa 2 u 1 funkcijom za čišćenje tvrdih podova. Omogućuje brisanje i usisavanje i vlažne i suve nečistoće.

35.699 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Proizvođač Karcher
Tip FC5
Snaga 460 W
Namena Na svim tvrdim podovima kao što su npr. parket, laminat, pluta, kamen, linoleum ili PVC
Za higijensko čišćenje: WC, kuhinja, kupatilo itd. Za brzo vlažno čišćenje tvrdih podova bez muke. Prikladno i za impregnirani, nauljeni, kao i navošteni parket
Dimenzija 320 x 270 x 1220 mm
Masa 4.6 Kg
Ostalo Funkcija 2 u 1 - sakuplja i čisti; Funkcija samoćišćenja; Visokokvalitetni valjci od mikrovlakana
Karcher FC5 je mašina sa 2 u 1 funkcijom za čišćenje tvrdih podova. Omogućuje brisanje i usisavanje i vlažne i suve nečistoće u samo jednom radnom koraku. Stoga nije potrebno prethodno usisavanje  –  brisanje je lakše, temeljnije i brže. Čistač podova Karcher FC5 je uređaj koji poseduje rotirajuće valjke od mikrovlakana s automatskim vlaženjem. Sakupljaju nečistoću i istovremeno usisavaju mešavinu vode i prljavštine. Zbog ove praktične funkcije automatskog čišćenja, valjci ostaju uvek sveži i pripravni za rad. Dodatne prednosti ovog uređaja su štednja do 85 posto vode, a dodatno ima znatno bolji efekat čišćenja. Bez obzira na materijal poda, da li je drvo, kamen ili plastika FC 5 se može koristiti na svakoj tvrdoj podnoj podlozi.

TEHNIČKI PODACI:
Broj okretaja valjaka - 500 o/min;
Vrsta struje - 1 / 220 / 240 / 50 / 60;
Zapremina rezervoara za svežu vodu - 400ml;
Sadržaj rezervoara za prljavu vodu - 200ml;
Volumen stranice za čišćenje - 200;
Radna širina valjka - 300mm.

OPREMA:
2-rezervoarski sistem;
Par valjaka za čišćenje, žuti;
Sredstvo za čišćenje poda Universal 30 ml;
Stanica za čišćenje i parkirna stanica.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane