Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


USISIVAČ KARCHER MOKRO/SUVO WD4PREMIUM

Šifra proizvoda: 950658
Usisivač Karcher mokro suvi • usisivač mokro suvi WD 4 Premium, jake usisne snage i energetske efikasnosti.

21.339 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Proizvođač Karcher
Tip Usisivač mokro suvi wd4
Snaga 1000W
Materijal Plastika
Zapremina 20L/prohrom
Dimenzija 384 x 365 x 526 mm
Masa 8kg
Višenamenski usisivač Karcher WD 4 Premium. Jake usisne snage i energetske efikasnosti. Sa prohromskim rezervoarom od 20 l, ravnim faltastim filterom u kaseti koja se vadi, i pozicijom za odlaganje za prekide tokom rada.

Filtera se može u svako doba da se izvadi bez kontakta sa nečistoćom. Zahvaljujući novim priborima možete brzo i udobno da odstranite nečistoću svake vrste.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane