Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


POLICA METALNA ČAURA KAČENJE 4 NIVOA MDF 350KG 180X180X60

Šifra proizvoda: 963405
Polica metalna STAB 350 sa 4 nivoa polica, izuzetno stabilna polica sa pregradama od iverice. Tehnologija Boltless Rivet pruža brzu montažu.

11.599 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Bez šrafova
Nosivost 350kg
Boja Crna
Materijal Metal/drvo
Dimenzija 180x180x60cm
Masa 30kg
Napomena 4 nivoa polica
Polica metalna STAB 350 sa 4 nivoa polica, izuzetno stabilna polica sa pregradama od iverice. Tehnologija Boltless Rivet pruža brzu montažu, stabilnost, veći kapacitet punjenja i dugoročnu dinamičku upotrebu - skladišta, garaže i sl. Može se koristiti i u privatne i u poslovne, industrijske svrhe.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane