Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


BRIKET UGLJENI 12KG

Šifra proizvoda: 414420
Ugljeni briket namenjen za sve sisteme koji koriste čvrsto gorivo ( šporete,peći,kamine i kotlove). Premium kvalitet od su[enog lignita. Nemačka tehnologija - srpska proizvodnja.

279 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Uljani briketi
Namena Za loženje
Materijal Ugalj
Boja Crna
Kaloričnost 18.500 kJ/kg
Masa 12kg
Napomena 1 T ugljenog briketa zamenjuje 2,5 t uglja ili 4-5m3 bukovog drveta.
Ostalo Granulometrijski sastav ugljene prašine je od 0 do 5 mm. Produženo vreme sagorevanja.
Ugljeni briket je univerzalno čvrsto gorivo koje se može koristiti u svim sistemima grejanja od obične kreke, kamina, šporeta, kućnih kotlova i kotlova velike snage. Kalorijska vrednost briketa dostiže 18.500 kJ/kg. Mali sadržaj vlage i sumpora čine ovaj prozvod najkvalitetnijim na tržištu. U poređenju sa ugljem i drugim energentima, ugljeni briket imaju mogostruko bolja svojstva: veću energetsku moć, prilikom sagorevajna ne ostavljaju šljaku, pogodsni su za skladištenje i upotrebu, jer su pakovani u papirne kese od 12 kg.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane