Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


KALORIFER MONOFAZNI 3KW CRNI

Šifra proizvoda: 408309
Kalorifer monofazni 3kw u crnoj boji,namenjen za zagrevanje raznih prostorija,industrijskih hala,radionica,hangara,trgovina itd.

17.499 rsd

Uporedite proizvod
Tip Kalorifer
Namena Za zagrevanje
Materijal Metal
Boja Crna
Snaga Snaga kalorifera:3kw/230v Snaga ventilatora 16w
Dimenzija 240x280x375mm
Masa 10kg
Ostalo Zagreva prostor do 25m2.Opseg regulacje temperature 0-35°C , osigurač 16A
Kalorifer monofazn u crnoj boji,snaga 3kw/230v,snaga ventilatora 16w,dimenzija 240x280x375mm,protok vazduha 600m3/h,zagreva prostor do 25m2.Opseg regulacje temperature 0-35°C , osigurač 16A.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane