Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


KALORIFER TROFAZNI 12KW CRNI

Šifra proizvoda: 408311
Kalorifer trofazni 12kw u crnoj boji,namenjen za zagrevanje raznih prostorija,industrijskih hala,radionica,hangara,trgovina itd.

21.499 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Kalorifer
Namena Za zagrevanje
Materijal Metal
Boja Crna
Snaga Snaga kalorifera:12kw/380v Snaga ventilatora 25w
Protok Protok vazduha 1250m3/h
Dimenzija 340x380x440mm
Masa 14kg
Ostalo Zagreva prostor do 75m2.Opseg regulacje temperature 0-35°C,osigurač 3x20A.
Kalorifer trofazni u crnoj boji,snaga 12kw/380v,snaga ventilatora 25w,dimenzija 340x380x440mm,protok vazduha 1250m3/h,zagreva prostor do 75m2,opseg regulacje temperature 0-35°C,osigurač 3x20A.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane