Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


KAMIN LUGANO LED 1800W I KONSTRUKCIJA

Šifra proizvoda: 963998
Električni kamin Lugano pruža realan doživljaj vatre. Elegantan i sofisticiran dizajn pogodan je za svaku vrstu prostora, od klasičnog do modernog ambijenta.

17.999 rsd

Uporedite proizvod
Tip Kvarcna grejalica
Namena Za grejanje
Materijal Metal,staklo,drvo
Boja Siva,bela
Snaga 1800W
Dimenzija 22x71x70cm
Masa 20kg
Kamin LUGANO je napravljen od sivog - crnog metala i ima prednju staklenu ploču. Električna vatra počinje čim priključite utikač u utičnicu. Električni kamin je opremljen sa približno 1800 W i ima podesivi termostat i dimer.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane