Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


ĐUBRIVO ZA BALKONSKE BILJKE 750GR

Šifra proizvoda: 414330
OSMOCOTE ĐUBRIVO ZA BALKONSKE BILJKE 750 GR.Visokokvalitetno đubrivo s dugotrajnim delovanjem za biljke koje uspevaju na balkonima, terasama i cvetnim gredicama.

649 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip SUBSTRAL
Namena Za balkonske biljke
Masa 0,75KG
OSMOCOTE ĐUBRIVO ZA BALKONSKE BILJKE 750 GR 
Visokokvalitetno đubrivo s dugotrajnim delovanjem za biljke koje uspevaju na balkonima, terasama i cvetnim gredicama.
Jednokratna upotreba dovoljna je za čitavu sezonu, đubrivo deluje do 6 meseci.
Neškodljivo za okolinu, đubrivo s dugotrajnim dejstvom na biljke. Azot (N) 1%; Fosfor (kao P2O5) 9%; Kalijum (kao K2O) 11%; Magnezijum (kao MgO) 2%; mikroelemnti: Bakar (Cu), Gvožđe (Fe); Mangan (Mn); Cink (Zn); Molibden (Mo); Bor (B). 

UPOTREBA 
 
Upotrebljava se jednom godišnje. Doziranje: 1 kafena kašičica; 1 supena kašika = 20 g. Za balkonske žardinjere: na 20 cm dužine korita – 20 g. Za biljke u saksiji: veličina saksije 9-13 cm – 5 g; od 13-20 cm – 10-15 g; za veće od 20 cm – 25 g. Najbolji rezultat se postiže ako se đubrivo koristi u proleće. Nakon upotrebe, đubrivo će se lagano razgrađivati tokom vegetacione sezone.


 

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane