Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


  • SREDSTVO ZA ODRZAVANJE I NEGU GUME NA AUTOMOBILU 250 ML NIGRIN | Uradi sam
-50%

SREDSTVO ZA ODRZAVANJE I NEGU GUME NA AUTOMOBILU 250 ML NIGRIN

Šifra proizvoda: 413631
Čak i najrevnosniji vozači koji puno pažnje posvećuju svom automobilu ponekad zaborave na održavanje gumenih delova na vozilu.
859 rsd

429 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Čistači
Namena Sretstvo za održavanje i čišćenje
Masa 0.25kg
Redovna kontrola motora, poliranje, voskiranje, čišćenje tapacirunga, usisavanje i sl. su uobičajene radnje za dug radni vek automobila. Tu nikako ne treba zaboravite gumene delove na vratima, pored prozora, na točkovima i sl. Oni su izloženi suncu, kiši, ledu, snegu i ukoliko se ne održavaju već posle nekoliko godina će promeniti boju, izubiti potrebnu elastičnost i svoju funkciju. 

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane