Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


TAVANSKE MERDEVINE 70X130/280 OLS

Šifra proizvoda: 942931
Drvene OPTISTEP OLS su lakirane tavanske merdevine dužine 280cm predstavljaju optimalno i ekonomično rešenje za pristup tavanskim prostorijama. Montiraju se na tavanicu sobe ili hodnika.

10.999 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Proizvođač Poljska
Tip Tavanske merdevine
Namena Za plafonsku instalaciju
Materijal Drvo bor
Boja Prirodna boja drveta
Dimenzija 70x130cm/280cm
Masa 25kg
Napomena Lakirane
Ostalo Max opterećenje 150kg
Drvene OPTISPTEP tavanske merdevine dimenzija 70x130/280cm,maximalno opterećenje  150kg,širina merdevina 38cm,visina kutije 11cm,širina gazišta 7cm,razmak između gazišta 25cm,dužina gazišta 34cm.Poklopac merdevina u boji drveta napravljen od iverice,ojačan borovim pločama koje povećavaju jačinu stepenica. 

Više tehničkih karakteristika:
/UserFiles/File/VRATA PROZORI STEPENISTA/tavanske merdevine.pdf

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane