Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


  • ODMAŠĆIVAČ R 1L | Uradi sam
-20%

ODMAŠĆIVAČ R 1L

Šifra proizvoda: 412308
Sredstvo za čišćenje i odmaščivanje na hladno, svih vrsta metala i tehničkih materijala postojanih na naftne derivate, izradeno na bazi emulgatora i organskih rastvarača i inhibitora korozije
369 rsd

295 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Odmašćivači
Namena Za odmašćivanje
Masa 1kg
Sredstvo za čišćenje i odmaščivanje na hladno svih vrsta metala i tehničkih materijala postojanih na naftne derivate, izradeno na bazi emulgatora i organskih rastvarača i inhibitora korozije. Primenjuje se za čišćenje rezervoara, cisterni, površina radionica, građevinskih mašina, mašinskih sklopova i svih drugih površina zaprljanih od ulja, masti, voskova, smola, prašine i sl. Može se koristiti i za čišćenje spoljnih površina motora a nanosi se prskanjem, potapanjem ili premazivanjem i posle izvesnog vremena se ispere vodom.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane