Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


  • ODVIJAČ SPREJ 300ML WURTH | Uradi sam
  • ODVIJA? SPREJ 300ML WURTH | Uradi Sam Doo
-20%

ODVIJAČ SPREJ 300ML WURTH

Šifra proizvoda: 414384
Visoko kvalitetno sredstvo za rastvaranje rđe.
399 rsd

319 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Proizvođač Wurth
Tip Odvijači sprej
Namena Za otpuštanje svih intenzivno korodiranih navojnih spojeva na vozilima, metalnim konstrukcijama, mašinama, agregatima i drugoj opremi.
Viskoznost Viskozitet na 40°C 16.5 mm2 /s
Materijal Mineralno ulje
Masa 0.3kg
Napomena Navedene informacije o mestu i načinu primene date su na osnovu naših iskustava. Pre upotrebe na osetljivim meterijalima preporučujemo proveru kompatibilnosti.
Optimalna kapilarna aktivnost osigurava efikasno prodiranje maziva u koroziju i njeno rastvaranje, a time i otpuštanje korodiranih spojeva. Smanjuje trenje i štiti tretirani spoj od uticaja vode.Pruža kratkotrajnu zaštitu od korozije zahvaljujući sadržaju aditiva. Ne sadrži smolu, kiselinu i silikon. Ne nagriza gumu i zaptivke, pH 7,8. Aktivnost sredstva u temperaturskom rasponu od -10°C do +140°C.

Tehničke specifikacije:
Hemijska osnova - mineralno ulje
Boja svetlo žuta, providna
Gustina na 20°C (aktivne materije) 7.78 g/cm3
Temperaturska oblast primene –10°C to +140°C
Tačka samolepljenja aktivne materije 200°C
Viskozitet na 40°C 16.5 mm2 /s

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane