Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


MIN. ULJE ZA DVOTAKTNE MOTORE 0 5L

Šifra proizvoda: 132294
​VISKOL 2T je mineralno motorno ulje namenjeno za podmazivanje dvotaktnih benzinskih motora sa vazdušnim hlađenjem kod kojih se koristi mešavina goriva i ulja.

199 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Mineralna ulja
Namena Za podmazivanje benzinskih motora
Tip Motora Benzin
Masa 0.5kg
Napomena Tačka paljenja 220°C
Ostalo T2
VISKOL 2T je mineralno motorno ulje namenjeno za podmazivanje dvotaktnih benzinskih motora sa vazdušnim hlađenjem kod kojih se koristi mešavina goriva i ulja. Koristi se za podmazivanje malih vanbrodskih motora, mopeda, motorcikala, poljoprivrednih mašina, pumpi i motora motornih testera. Mešavina ulja i goriva se priprema prema preporuci proizvođača motora a kreće od 2% pa na više. Viskoznost na 100°C mm2/s. Zadovoljava specifikacije. APl TC, JASO FB, JUS ISO 6743-15, ISO-L-EGB

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane