Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


SADOLIN EXTRA 2 0.75/1 ULJANI

Šifra proizvoda: 400021
Debeloslojna lazura za drvo koristi se kao delotvorna zaštita drveta izloženog lošim vremenskim uslovima.

1.299 rsd

Uporedite proizvod
Proizvođač Sadolin
Tip Sadolin uljani extra
Namena Za dekorativu zaštitu drveta. Temeljna boja za drvo.
Boja Bor
Baza Uljana
Pakovanje 0.75 L
Potrošnja 8 - 10 m ²
Masa 0.75kg
Napomena Sušenje 12- 24 h. Nanošenje: Četkom, valjkom i sunđerom. Nanosi se na suvo i odmašćeno drvo. Novo drvo: 2 premaza. Obnavljanje: 1 premaz
Sadolin EXTRA debeloslojna lazura za drvo. Zaštita svilenkastog sjaja. Naručito je koristan za zaštitu drvenih delova koji su izloženi lošim vremenskim uticajima. Koristi se za dekorativno bojenje prilikom zaštite: drvenih oplata, prozora, vrata, prozorskih kapaka, roloa, mnogih elemenata od tvrdog drveta. Sadolin EXTRA je otporan na sve atmosferske uticaje, pogotovo na UV zrake.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane