Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


BOJA KOJA SVETLI U MRAKU 0.5L

Šifra proizvoda: 420422
GLOWPAINT je fosforescentna boja koja svetli u mraku. Koristi se za unutrašnju upotrebu u dekorisanju zidnih i drugih površina.

5.299 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Vodena baza
Namena Dekor
Boja Žuta prozirna mat
Pakovanje U kozervi 0.5L
Potrošnja 30 m2 / L - u jednom premazu
Masa 0.5kg
Ostalo Za bolje rezultate preporučujemo nanošenje fosforescentne boje u četiri sloja.

GLOWPAINT  fosforescentna boja  koja svetli u mraku koristi se za unutrašnju upotrebu.
Akril, na bazi vode, netoksičan.

Može se sasvim lako naneti, valjkom ili četkom, u četiri sloja, za stvaranje različitih oblika , crteža ili površina koji će tokom dana apsorbovati svetlost, a noću je emitovati – sjajiti .

Zbog svoje posebne, poluprozirne formule, crteži pod fosforescentnom bojom biće vidljivi. Ako nanesete nekoliko slojeva fosforescentne boje, noću će biti još svetlije !

Za jedan sloj, teorijska potrošnja iznosi 30 m2 / litar, stvarna potrošnja može da se razlikuje, u zavisnosti od poroznosti i stepena apsorpcije supstrata tj površine.

Za još bolje rezultate preporučujemo nanošenje fosforescentne boje u četiri sloja. Drugi sloj se može naneti otprilike sat vremena nakon nanošenja prethodnog.

Fosforescentna boja GLOWPAINT može se „napuniti” svetlošću za otprilike 40 sekundi, pod direktnom sunčevom svetlošću i za približno 30 minuta u slučaju prirodne ili veštačke svetlosti. Boja će svetliti u mraku do 24 sata, sve dok se čestice fosfora u potpunosti ne isprazne. U prvih 15 minuta intenzitet svetlosti je najjači.

Pakovanje: 250 ml ili 500ml

Završna boja je mat , providna, blago neprozirna, žuta

Sušenje na dodir: 10 minuta a potpino suva za 24 sata.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane