Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


BOJA MAGNETNA 0.5L

Šifra proizvoda: 420423
MagnetPaint je tamno siva boja na bazi vode. Koristi se za dekoraciju unutrašnjih površina : zidovi, vrata, kuhinjski ormari, nameštaj itd. Pak 0.5L

2.599 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Vodena baza
Namena Dekor
Boja Tamno siva
Pakovanje U konzervi 0.5L
Potrošnja 2.5m2 / L
Masa 0.5kg
Napomena MagnetPaint je bezbedan za decu, bez olova i ispunjava evropsku bezbednosnu normu EN 71-3 za dečije igračke.
Ostalo Tanji sloj proizvodi manje magnetne sile. Za jaču magnetnu silu: naneti I dodatni sloj

MagnetPaint je lak na bazi vode, lak i siguran za upotrebu u svakoj prostoriji.
Drži do 20 listova papira sa jednim magnetom (29 mm neodimijum).
 

Opis:

MagnetPaint je tamno siva boja na bazi vode za unutrašnju upotrebu. Na bazi je akrilnih veziva s punilima, (feromagnetnim) pigmentima i aditivima. Zid koji je obrađen s nekoliko slojeva MagnetPaint privlači (neodimijumske ) magnete. Nakon nanošenja najmanje tri sloja, MagnetPaint se može prebojiti bilo kojim konvencionalnim tipom boje za zidove na vodenoj bazi. Na MagnetPaint površini se može koristiti bilo koja vrsta magneta, od magneta za frižider , magnetne folije, magnetne trake i sl.

Teoretska privlačna sila neodimijumskog magneta Ø29 mm na potpuno primjenjenom sastavu prema potrošnji iznosi cca. 2400 N / m2. Za površinu za pisanje, MagnetPaint se može premazati bojom za školske table ili SketchPaint ( piši – briši bojom )

Sadrži malo ili nimalo razređivača.

MagnetPaint ne stvara nikakvo (magnetno) zračenje. Ako se koristi na celoj površini od zida do zida, svaki sloj boje može da „filtrira“ neke radio talase i time ometa prijem, na primer, bežičnog telefona ako je predajnik postavljen sa druge strane zida. Ako se koristi samo u veličini jednog dela zida, table ili slično, ne sme doći do gubitka prijema.

Aplikacija:

MagnetPaint se može nanositi u zatvorenom prostoru na bilo kojoj površini. Zidovi, vrata, kuhinjski ormari, nameštaj itd. Sve dok postoji dobra priprema površine – podloge. Uz MagnetPaint, kreirate magnetnu površinu u igraonicama, dnevnim sobama, kuhinjama, spavaćim sobama, poslovnim prostorima; u osnovi, gde god da poželite da pričvrstite nešto sa magnetima. Možete pomoću magneta pričvrstiti beleške, crteže, slike, dekoracije i mnogo toga , jednostavno , pomoću neodimijumskih magneta ili magnetne trake.

Alat:

MagnetPaint se može nanositi kratkodlakim valjkom za krečenje. Nakon nanošenja MagnetPaint se može blago prebrusiti brusnim papirom granulacije 120.

Korišćen alat operite vodom.

Teorijska potrošnja – pokrivnost :

Okvirno potrošnja je 0,5 lit / m2 , zavisno od mnogih faktora kao što su poroznost i hrapavost podloge i gubitak materijala tokom nanošenja. Koristite 1 l MagnetPaint za ne više od 2m2. Tanji sloj proizvodi manje magnetne sile. Za jaču magnetnu silu: naneti I dodatni sloj.

Uputstvo za upotrebu – Aplikacija:

Priprema površine:

najbolje je da se površina na koju nanosimo MagnetPaint dobro , detaljno očisti i površinski izbrusi . MagnetPaint se može nanositi direktno na upijajuće površine kao što su drvo, MDF i gips karton. Prebrusite postojeće premaze ili plastične površine za kvaliitetan mat završni sloj. Uklonite sve oštećene ili ljušteće slojeve boje. Ako želite da kasnije uklonite MagnetPaint, možete najpre zalepiti tapete koje se mogu krečiti (“ paintable” ) pa tapete prebojiti sa MagnetPaint bojom ili jednostavno išmirglati površinu brusnim papirom.

Nanošenje:

Ne nanositi na temperaturi ispod + 5 ° C i / ili relativnoj vlažnosti većoj od 80%.
Otvorite MagnetPaint i dobro promešajte do homogene mase. Teža – magnetna komponenta se možda spustila na dno limenke tokom skladištenja pa je preporuka dobro promešati.
Sipajte MagnetPaint u posudu i dobro natopite kratkodlakani valjak.
Uklonite višak boje i nanesite MagnetPaint na pripremljenu podlogu.
Koristite kratke poteze da ravnomerno rasporedite MagnetPaint preko male površine sve dok valjak više ne nanosi boju. Ovo osigurava najglađi , najbolji rezultat.
Nanosite MagnetPaint, deo po deo površine.
Sloj koji je suviše debelo nanet uzrokuje neravan krajnji rezultat.

Nakon sušenja 4 sata, možete naneti drugi (i treći) sloj na isti način. Ako još uvek imate boju nakon tri sloja, možete je koristiti za dodatni sloj. Ovo stvara još jaču magnetnu silu. Za izuzetno glatki završni rezultat, možete blago prebrusiti sloj MagnetPaint sa brusnim papirom od 120 granata nakon nanošenja svakog sloja.

Nosite odgovarajuću respiratornu zaštitu i temeljno očistite površinu. Ako je potrebno, testirajte magnetnu silu pre nego što završite MagnetPaint.

Završna obrada:

dvanaest sati nakon nanošenja poslednjeg sloja, MagnetPaint se može obložiti bilo kojim uobičajenim tipom zidne boje u bilo kojoj boji. MagnetPaint takođe može biti prekriven i tankim tapetama ili foto tapetama.

24 sata nakon nanošenja poslednjeg sloja, MagnetPaint se može potpuno napuniti magnetima. Sa MagnetPaint se može koristiti bilo koji tip magneta. Privlačnost zavisi ne samo od debljine sloja MagnetPaint, već i od sile korišćenog magneta i kontaktne površine magneta sa bojom. Neodimijumski magneti imaju najjaču magnetnu silu. Folijski magneti imaju veliku kontaktnu površinu. Možete i da pričvrstite našu magnetnu traku na poleđinu ravnih objekata za fleksibilnu suspenziju. Izaberite odgovarajući magnet u zavisnosti od toga šta želite da stavite na zid.

Skladištenje:

U neotvorenoj ambalaži, u suvom, dobro provetrenom prostoru, podalje od direktne sunčeve svetlosti na temperaturama između 5 ° C i 35 ° C.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane