Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


BOJA PIŠI BRIŠI TRANSPARENTNA 1L

Šifra proizvoda: 420428
SketchPaint je boja za dekorisanje glatkih zidnih površina. Daje kreativnosti neograničenu slobodu! Piši, crtaj i deli gde god želiš , na poslu, u školi ili kod kuće. Pak 1L

11.999 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Vodena baza
Namena Dekor
Boja Transparentna mat
Pakovanje U konzervi 1L
Potrošnja 6 m2 / L
Masa 1kg
Napomena Sketch Paint je vodeni, dvokomponentni, PU akrilni disperzioni završni premaz koji je siguran za upotrebu u zatvorenom prostoru; ima slab miris, u skladu je sa Evropskim pravilima za bezbednost dece (EN71-73) i ima 0% VOC.
Ostalo Skladištenje: U neotvorenoj ambalaži, u suvom, dobro provetrenom prostoru, podalje od direktne sunčeve svetlosti na temperaturama između 5 ° C i 35 ° C.
SketchPaint je boja na vodenoj bazi, jednostavna i sigurna za upotrebu u svakoj prostoriji. Sadrži 0% isparljivih organskih supstanci (VOC), bez mirisa je i bezopasna za ljude i životnu sredinu.

Opis:

SketchPaint je dvokomponentni premaz na bazi vode za unutrašnju upotrebu. Bazira na akrilatnom vezivu sa izocijanatnim učvršćivačem, pigmentima i aditivima. Dostupan u sjajnoj ili mat verziji. Po površini na koju je koji je apliciran SketchPaint se može pisati / crtati markerima za belu tablu i potom i lako obrisati.

Ako želite i dodatni efekat magnetne table, željenu površinu možete prvo obraditi pomoću MagnetPaint-a (Boja magnetna iz našeg asortimana). MagnetPaint se može odmah premazati sa SketchPaint . Sadrži malo ili nimalo rastvarača.
Sketch Paint se nikada ne sme mešati sa drugim vrstama boja!

Aplikacija:

SketchPaint se može nanositi na bilo koju neupijajuću unutrašnju površinu. Zidovi, vrata, kuhinjski ormari, nameštaj itd. Dokle god postoji dobra pripremljena podloga. Pomoću SketchPaint kreirate tablu – površinu po kojoj se može pisati u prostorijama poput igraonica , dnevnih soba, kuhinja, spavaćih soba, poslovnih prostorima; u osnovi, gde god želite da napišete ili nacrtate nešto. Zapišite na takvoj površini beleške, crteže, recepte, spisak za kupovinu, liste zadataka, rasporede, kalendare i sve ostalo čega se možete setiti. Kombinujući SketchPaint sa našim MagnetPaint ( Magnetna boja) kreira još više mogućnosti.

Alat :

Nanosi se kratkodlakim valjkom za krečenje. Korišćen alat operite vodom.

Teorijska potrošnja – pokrivnost :

6 m2 / L. za jedan sloj, u zavisnosti od mnogih faktora kao što su poroznost i hrapavost podloge i gubitak materijala tokom nanošenja.

Uputstvo za upotrebu – Aplikacija:

Priprema površine: najbolje je da se površina na koju nanosimo SketchPaint prethodno dobro , detaljno očisti i površinski izbrusi. Može se nanositi direktno na blago upijajuće površine kao što su drvo, MDF, gips-karton ili površine na koje je prethodno apliciran MagnetPaint. Visoko apsorbujuće mineralne i drvene podloge prethodno tretirati odgovarajućim prajmerom. Prebrusite postojeće premaze ili plastične površine za kvaliitetan mat završni sloj. Uklonite sve oštećene ili ljušteće slojeve boje. Tamne neutralne površine treba prvo neutralisati belim prajmerom. Pripremite površinu za nanošenje tako da bude glatka što je više moguće.

Nanošenje: Ne nanositi na temperaturi ispod + 5 ° C i / ili relativnoj vlažnosti većoj od 80%.

Nosite zaštitne rukavice kada nanosite boju.

Odvojite limenke jednu od druge, otvorite veliku limenku (B) bazu i dobro promešajte.

Zatim otvorite manju limenku – učvršćivač (A) i prespite njen kompletan sadržaj u veliku limenku (B ) .

Mešati temeljno – intenzivno bar 3 minuta.

Baza će biti malo gušća nakon dodavanja učvršćivača. Ako je potrebno može se razblažiti vodom.

Primenite boju u roku od jednog sata nakon mešanja.

Sipajte SketchPaint u posudu i dobro natopite kratkodlaki valjak. Uklonite višak boje sa valjka i nanesite na površinu dugim vertikalnim potezima. Uvek bojite mokro na mokro da biste sprečili prerano sušenje. Aplicirajte boju što je brže moguće .

SketchPaint dostiže čvrstoću premaza nakon otprilike 4 sata. Uklonite zaštitnu krep traku u roku od 1 sata nakon nanošenja boje kako biste sprečili oštećenje ivica. Drugi sloj se može naneti u roku od 4 sata bez problema.

Dodatni saveti:

• Redovno proveravajte da li je cela površina pokrivena.

• Za velike površine je dobro razblažiti SketchPaint kako bi se sprečilo prerano sušenje.

• Ako koristite višestruke limenke za jednu površinu, uverite se da je sledeća limenka pomešana i spremna pre nego što prva posuda bude prazna.

• Koristite novi valjak i posudu za svaki SketchPaint da biste sprečili kontaminaciju sa starom bojom.

• Nemojte zatvoriti konzerve koje sadrže mešani materijal.

• Pokušajte da ne nanosite više ili manje boje nego što potrošnja propisuje. Slojevi koji su suviše debeli postaju neravni, dok slojevi koji su previše tanki mogu izazvati probleme sa brisanjem.

• Zaštitna traka nije uklonjena na vreme? Pre nego štoje skinete, izrežite traku pomoću noža.

• U slučaju korišćenja na otvorenom, izbjegavajte kišu i direktnu sunčevu svetlost tokom nanošenja i osigurajte bar 5 dana sušenja.

Upotreba – korišćenje površine

Neka se SketchPaint osuši 5 dana pre nego što počnete da pišete markerima po površini. 

Ostaci tragovi markera se mogu ukloniti vlažnom krpom. Nenamerno je upotrebio vodootpornu olovku? Pažljivo uklonite tvrdokorne „duhove“ sa acetonom ili razređivačem. Nemojte koristiti abrazivna sredstva za čišćenje. Preporučujemo upotrebu markera na vodenoj bazi ili prvo proverite da li se može izbrisati pre pisanja na celoj površini.

Skladištenje: U neotvorenoj ambalaži, u suvom, dobro provetrenom prostoru, podalje od direktne sunčeve svetlosti na temperaturama između 5 ° C i 35 ° C.

NAPOMENA: nemojte zatvarati nakon mešanja!

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane