Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


LINOLEUM START OAK PLANK 069L 1 5mm 4m

Šifra proizvoda: 953524
Jedinica mere prodaje 1m2. Širina rolne 4m, obavezno je sečenje po širini. Debljina linoleuma 1.5mm. Kvalitetan vinil Start Oak Plank je dugoročni podni prekrivač preporučuje se za unutrašnje stambene ili poslovne prostorije.

499 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Boja START OAK PLANK
Debljina 1.5 mm
Materijal Vinil
Dimenzija Širina rolne 4m
Masa 2kg/1m2
Napomena Cena linoleuma se odnosi na 1m2.
Ostalo Širina rolne je 4m i ona se ne seče.
Prilikom poručivanja obratite pažnju na količinu jer se rolna od 4m širine seče na dužinu. Što znači da je širina rolne obavezna a poručuje se dužina. Dakle ako vam treba 4m2, dobićete parče sledećih dimenzija: 4m širine x 1m dužine !!!

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane