Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


  • VATROSTAL- NAMAZ ZA ZAŠTITU METALA DO 500C 0.75L | Uradi sam
-20%

VATROSTAL- NAMAZ ZA ZAŠTITU METALA DO 500C 0.75L

Šifra proizvoda: 408957
VATROSTAL BRONZA je termostabilni premaz za zaštitu metalnih predmeta (peći i neemajliranih cevi - čunkova), koji su izloženi dejstvu visokih temperatura.
649 rsd

519 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Namaz za zaštitu metala vatrostal
Namena Termostabilni premaz za zaštitu metalnih predmeta
Pakovanje 0.75L
Potrošnja 9m ²
Masa 0.75kg
Napomena Potpuno sušenje premaza postiže se nakon 24h.
VATROSTAL BRONZA je termostabilni premaz za zaštitu metalnih predmeta (peći i neemajliranih cevi - čunkova), koji su izloženi dejstvu visokih temperatura do 500°C, u kratkom vremenskom intervalu.Nanosi se četkom ili špricem, u tankom sloju, na prethodno očišćenu hladnu podlogu.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane