Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


PRAVOUGAONA LAJSNA 240CM H47/GR

Šifra proizvoda: 921308
Pravougaona lajsna dimenzija 45x45mm,dužine 240cm namenjena za okvire, uramljivanje i ukrašavanje,zaštitu ivica od krzanja i oštečenja.

1.399 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Lajsna pravougaona
Namena Namenjena za okvire,uramljivanje i ukrašavanje.
Visina 240cm
Debljina 45mm
Dimenzija 45x45x2400mm
Masa 0,2kg
Napomena Materijal : smreka/jela
Ostalo Nelakirana
Pravougaona lajsna dimenzija 45x45mm,dužine 240cm  namenjena za okvire, uramljivanje i ukrašavanje,zaštitu ivica od krzanja i oštečenja.
Lako se postavlja i ne zahteva bušenje i šrafljenje.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane