Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


CIRADA 2X3M 80GR

Šifra proizvoda: 710103
Cirada 2x3m 80gr može da posluži za prekrivanje objekata izloženih suncu i kiši, za improvizovanje skloništa u prirodi, kao zaštita od sunca za terasu ili dvorište.

355 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Cirada
Namena Za pokrivanje
Gramaža 80gr
Boja Plava
Dimenzija 2mx3m
Masa 1kg
Cirada dimenzija  2x3m od polietilena  može da posluži za prekrivanje objekata izloženih suncu i kiši, za improvizovanje skloništa u prirodi, kao zaštita od sunca za terasu ili dvorište.

Dimenzija :2mx3m
Gramaža :80gr
Boja : Plava 
Materijal : Poliuretan 
 

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte se



uputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane