Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


FIBER VLAKNA ZA MALTER I BETON 0.6kg 12mm

Šifra proizvoda: 412238
Polipropilenska vlakna specijalne izrade • Dužina vlakna 12mm

599 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Proizvođač SIKA
Tip Vlakna od propilena
Namena Za malter i beton
Debljina 40mm
Potrošnja Najmanje 1 x 600g Sika Fibers po m3 betona ili maltera
Materijal Vlakno
Masa 0.6kg
Napomena Rok trajanja najmanje 5 godina uskladišteno na suvom mestu bez vlage.
Link file:///C:/Users/marketing/Downloads/TL-SikaFibers.pdf
Sika Fibers su vlakna specijalne izrade na bazi polipropilena. Pogodna su za pakovanja koja se rastvaraju u vodi. Spremna su za upotrebu i koriste se za beton i malter. Takođe se koriste za velika pakovanja pri velikim radovima. Koristite vlakna od 12 mm ako je inercija veća od 10 mm. Koristite vlakna od 6 mm ako je inercija manja od 10 mm. Dodajte u mešalicu neophodan broj pakovanja u odnosu na kubikažu. Mešajte dobro 2 - 6 minuta. U slučaju da je inercija manja od 6 mm dodajte vlakna ručno. Za dalje poboljšanje mešavine koristite poboljšivače Sikament / Sikacim.
Karakteristike: Gustina ~ 0,91 kg/l ,Otpornost na zatezanje 360 MPa, Širenje loma vlakna 22%,  Mera elastičnosti 2.500 Nt/mm2, Nabreknuće od vlage 0% , Broj vlakana: dužina 12 mm - 120 miliona/kg.

Preuzmite PDF sa karakteristikama:
file:///C:/Users/marketing/Downloads/TL-SikaFibers.pdf

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane