Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


KROVNI PROZOR OPTILIGHT 66X118

Šifra proizvoda: 942951
Krovni prozor od borovog drveta,dimenzija 66x118cm, Poljske prozvodnje.Sertifikovani majstori koji imaju licencu za ugradnju krovnih prozora VELUX,imaju licencu i za ugradnju OPTILIGHT krovnih prozora.
18.499 rsd

16.699 rsd

Uporedite proizvod
Tip Krovni prozor
Namena Za krov
Materijal Drvo/staklo
Boja Natur
Dimenzija 66x118cm
Masa 27kg
Napomena Bez opšivke
Krovni prozor OPTILIGHT 66x118cm,proizveden od borovog drveta.
Zaštićen premazom(Acryll lakom).
Kompletna drvena konstrukcija krovnog prozora je opšivena Alu profilom kao zaštita od UV zraka i ostalih vanjskih utecaja.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane