Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


ĐUBRIVO FLOSAL 0 5L

Šifra proizvoda: 414325
Flosal je organsko tečno đubrivo koje stimuliše rast i razvoj vašeg cveća.

449 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Đubrivo
Model Flosal
Namena Za stimulacju rasta biljaka
Masa 0,5kg
Flosal je organsko tečno đubrivo koje stimuliše rast i razvoj vašeg cveća.
moze se koristiti  kao sobno, balkonsko i baštensko cveće tokom cele sezone kao folijarna prihrana i kao startno đubrivo početkom vegetacije.
Flosal je potpuno prirodan i bezbedan preparat koji sadrži mikroorganizme, stimulatore rasta koji stvaraju auksine – biljne hormone koji su odlučujući u rastu i razvoju biljaka. Biološki su aktivni i biljka ih odmah apsorbuje.
Koristit se ravnomernim prskanjem preko lista i to u periodu vegetacije jednom u 7 dana, a zimi jednom u 15-20 dana. Jednostavan je za upotrebu i nema neprijatnog mirisa.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane