Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


CERESIT SILIKON SANITARNI ANTRACIT 280ml

Šifra proizvoda: 400128
Ceresit sanitarni silikon CS 25 pogodan je za unutrašnju primenu u kupatilima, kuhinjama, toaletima kao i za spoljašnju primenu.

699 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Silikon
Namena Sanitarni
Boja Antracit
Pakovanje 280ml
Masa 0.3kg
Ceresit sanitarni silikon CS 25 Pogodan je za unutrašnju primenu u kupatilima, kuhinjama, toaletima kao i za spoljašnju primenu.
Za zaptianje spojeva između keramičkih pločica u uglovima, na mestima gde se zid spaja sa podom, za zaptivanje pukotina između pločica i sanitarija.
Dobra prijanja  na razne materijale,ima veliku otpornost na gljivice i buđ,otporan na visoku temperaturu i vodoodbojan.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane