Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


FUG MASA CE 33 07 SIVA 2kg

Šifra proizvoda: 406115
Masa za fugovanje za širine fuga do 8 mm

349 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Proizvođač Hnkel
Tip Fug mase
Namena Za fugovanje
Potrošnja 038-0.67 kg/m2
Materijal Cement sa prirodnim mineralnim puniocima,mineralne boje i visoko kvalitetni sintetički prah
Masa 2kg
Napomena Kod poroznih pločica ili pločica neotpornih na ogrebotine,prvo treba napraviti probu da bi se utvrdila pogodnost CE 33 za upotrebu.Radove izvoditi na temperaturi + 5 C do + 25 C.
Ostalo Masa za fugovanje sadrži cement i u kontaktu sa vodom reaguje alkalno.U slučaju dodira sa kožom isperite vodom a u slučaju kontakta sa očima potražite pomoć lekara.
Fug masa CE 33 siva je pogodno sredstvo za fugovanje podnih i zidnih keramičkih pločica,staklenih i porcelanskih mozaika,spolja i unutra.Način upotrebe:Prilikom mešanja pazite da smeša stalno ima ujednačenu boju.Pripremljenu masu naneite standardnom tehnikom.Sveže fugovane površine očistite sa vlažnim sunđerom.Sveže fugovane površine moguse po potrebi dodatno navlažiti, da bi se sprečio gubitak vlažnosti.
Tehnički podaci:
-Razmera smeše 1.65 L vode za 5 kg 
-Vreme obrade 1 h 
-Mogućnost hodanja nakon 24 časa
-Potrošnja zavisi od tipa pločica i širine fuge na primer:
Pločice 15/15 cm sa širinom fuge 3mm potrošnja je oko 0.38 kg/m2.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane